Bygg og anlegg

Glassbefaring

Watec Solutions har flere års erfaring med befaring av glassflater i boligbygg, forretningslokaler, mindre og større arenaer. Tjenesten er et proaktivt tilbud for entreprenører som ønsker å lokalisere feil før kundene gjør det.

På denne måten kan vi også effektivt utbedre glassene på en kostnadsbesparende og miljøvennlig måte etter befaringen. Entreprenøren sparer seg for avvik etter overlevering og kundene blir fornøyde med resultatet. Det blir også enklere å vise til status på glass ved overlevering, dersom det skulle komme reklamasjoner i ettertid.

Glassliping

Under et byggeprosjekt skjer det et stort antall med aktiviteter hver dag. Disse aktivitetene kan ofte føre til skade av glassfasader. Skader som dette skiller seg fra andre problemer på byggeprosjekter, da det normalt blir aktuelt å gjøre utbedringer av disse skadene mot slutten av byggeprosjektet. Watec Solutions blir derfor hentet inn før overlevering for å bistå med våre tjenester og vi utfører både faglig solid befaring og utbedring av skader. Det vi leverer er en økonomisk fordelaktig tjeneste da kostnaden for sliping og polering av glass, er vesentlig rimeligere sammenlignet med utskifting av vindusglass. De entreprenørene som først gir oss mulighet til å vise hva vi kan levere, har vist at de henter oss inn på nye prosjekter etter å ha blitt overbevist om fordelen ved å benytte våre tjenester.

Det er en stor kostnad å bytte ut et glassvindu og miljøet vil også utsettes for store CO2 utslipp når det ødelagte glasset skal smeltes ned. Vår visjon er å forhindre dette utslippet, og å gjøre det kostnadseffektivt og tidsbesparende for bedrifter som velger våre løsninger – samtidig som de setter kunden i fokus.

Det er dette som fører til at våre kunder stadig kommer tilbake til oss.

Ta kontakt for å se hva vi kan hjelpe til med på deres prosjekt.