Bygg og anlegg

Visste du at et fasadeglass kan se ut som et månelandskap med mange ujevne strukturer gjennom et mikroskop? De normale strukturene i glasset er grunnen til at insekter kan klatre loddrett oppover et glassvindu.Glassliping


Under et byggeprosjekt skjer det et stort antall med aktiviteter hver dag. Disse aktivitetene kan ofte føre til skade av glassfasader. Skader som dette skiller seg fra andre problemer på byggeprosjekter, da det normalt blir aktuelt å gjøre utbedringer av disse skadene mot slutten av byggeprosjektet. Watec Solutions blir derfor hentet inn før overlevering for å bistå med våre tjenester og vi utfører både faglig solid befaring og utbedring av skader. Det vi leverer er en økonomisk fordelaktig tjeneste da kostnaden for sliping og polering av glass, er vesentlig rimeligere sammenlignet med utskifting av vindusglass. De entreprenørene som først gir oss mulighet til å vise hva vi kan levere, har vist at de henter oss inn på nye prosjekter etter å ha blitt overbevist om fordelen ved å benytte våre tjenester.


Det er en stor kostnad å bytte ut et glassvindu og miljøet vil også utsettes for store CO2 utslipp når det ødelagte glasset skal smeltes ned. Vår visjon er å forhindre dette utslippet, og å gjøre det kostnadseffektivt og tidsbesparende for bedrifter som velger våre løsninger – samtidig som de setter kunden i fokus.

Ved bruk av egenutviklet utstyr, flere år med testing og arbeid har vi utviklet den optimale tjenesten som skal til for å tilfredsstille entreprenørers krav til kvalitet og resultat.

Ta kontakt for et uforpliktende møte.


Overflatebehandling
Glass

Når glass ankommer byggeplassen er det ofte store prosesser knyttet til grunnarbeid som kan føre til at det er høyt nivå av støv og mineraler som kan resultere i mineralskader på glassene før de blir installert.

Disse skadene kan også forekomme senere i byggefasen som et resultat av de pågående aktivitetene som tar plass under en byggefase.

Å overflatebehandle glassene før, eller tidlig etter installasjon kan bidra med en begrensning av skadeomfang på glassene og sørge for at rengjøringen ved overleveringen blir lettere, samt når leilighetene overtas.

Industrirengjøring og coating

Watec Solutions har lang erfaring og fantastiske produkter for overflatebehandling av fasadesider, så vel som betongoverflater, marmor og stållegeringer.

Ved å behandle betong, sten, marmor, tre og stål med nanocoating basert på ulike avanserte silisiumbaserte kjemiprodukter, kan vi forhindre at materialene ruster, råtner eller flasser før, under og etter byggefasen.

Dersom materialene allerede er skadet, har vi avanserte rengjørings og restaurasjonsteknikker til å utbedre disse overflatene.Bad

Fliser, fug, marmor og glass på bad har ofte problemer med at det raskt misfarger, mugner eller ser gammelt ut tidlig etter innflytning. Watec Solutions leverer en avansert og eksklusiv behandling av hele baderom før innflytning slik at kundene får en opplevelse av et flott og nytt bad i lengre tid som varer.

Foruten om det estetiske blir også materialene beskyttet mot kalk som kommer fra vann og damp på baderom, som også forlenger materialenes levetid. Godt for kunden, smart for entreprenøren.


Glassbefaring


Watec Solutions har flere års erfaring med befaring av glassflater i boligbygg, forretningslokaler, mindre og større arenaer. Tjenesten er et proaktivt tilbud for entreprenører som ønsker å lokalisere feil før kundene gjør det.

På denne måten kan vi også effektivt utbedre glassene på en kostnadsbesparende og miljøvennlig måte etter befaringen. Entreprenøren sparer seg for avvik etter overlevering og kundene blir fornøyde med resultatet. Det blir også enklere å vise til status på glass ved overlevering, dersom det skulle komme reklamasjoner i ettertid.
Det er dette som fører til at våre kunder stadig kommer tilbake til oss.

Ta kontakt for å se hva vi kan hjelpe til med på deres prosjekt.