Offshore

Visste du at man kan spare opptil 80% av rengjøringsprosessen ved bruk av tørris? Mindre tid, mindre kostnad, bra for miljøet.TørrisbehandlingBruk av tørris er en fantastisk løsning på mange av de store problemene knyttet til rustfjerning, rengjøring og fjerning av tung skitt i offshorebransjen. Den skånsomme, men fortsatt effektive rengjøringsegenskapen til tørris sørger for at utfordrende og avgjørende områder av oljeplattformer, fraktskip, fiskebåter og krigsskip kan bli rengjort og restaurert, uten risiko.Hvordan fungerer det?

Tørrisbehandling fungerer i prinsippet på lik linje som sandblåsing, hvor en komponent blåses ut ved hjelp av trykk i høy hastighet mot overflaten som skal vedlikeholdes. I motsetning til sand, vann eller kjemikalier som rengjørende komponent, etterlater ikke tørris noe sekundært avfall. Dette gjør tørris til et meget godt verktøy i bruk ved rengjøring i områder der det enten er vanskelig å komme til, eller eventuelt fjerne sekundæravfall. Eksempler på dette kan være; røykopptak, maskinrom, siloer eller fortøyningsdekk.

Tørris har en ekstremt lav temperatur på -79º C. Den lave temperaturen skaper en termisk sjokkeffekt og sørger dermed for at det uønskede belegget på overflaten blir sprøtt og sprekker opp. Alt dette skjer uten å skade materiale under på grunn av tørris sin unike metode til å ekspandere ca 800 ganger sin egen størrelse i det den kommer i kontakt med oksygen.


Hva kan Watec gjøre for deg?


  • Fjerne rust fra skrog og overflater på skip og plattformer
  • Fjerne brent olje og tjære fra røykopptak
  • Fjerne flasset maling og rust fra brannposter
  • Fjerne fastbrent støv og lim som del av industrirengjøring
  • Rengjøre elektriske og mekaniske artikler
  • Påføre avansert kjemisk coating etter rengjøringen med tørris


Ta kontakt for et uforpliktende møte. En av våre konsulenter vil med glede hjelpe deg med løsningsbeskrivelse, tilbud og eventuelle svar på faglige spørsmål.


Rustbehandling

Visste du at man har beregnet at det i 1998 gikk tapt 276 milliarder dollar bare i USA på grunn av rust på jern og jernlegeringer? Denne problematikken tilhører dessverre ikke fortiden, og er like aktuell i dag som den gang.Watec Solutions har arbeidet med å fremstille fantastiske høyteknologiske kjemiløsninger som forhindrer elektrolytter som vann eller salter i å feste seg til jern, jernlegeringer og kobber.

Produktene brukes i kombinasjon med tradisjonelle dekks overflatebehandlinger, og etterlater seg en beskyttet og ren overflate.  

Watec Solutions sin kjemikombinasjon gjør det i motsetning til andre anti-rust produkter mulig for materialene å puste, ettersom at vi gjør materialet hydrofobisk. Vi bryter kun elektrolytten, og kan dermed spare offshoreindustrien millionbeløp ved hjelp av våre produkter og tørrisbehandlinger.