Overflatebehandling

 Korrosjon og irring har I flere år vært et stort problem for en rekke bransjer. Derfor har Watec Solutions utviklet egne løsninger for både fjerning og forhindring av problemer knyttet til dette.

Bruk av tørris er fantastisk og kan løse store problemer knyttet til renhold, så godt som vedlikehold og restaurasjon av overflater. Dette sammen med vår produktlinje har vist seg å være en fantastisk kombinasjon som sparer mange bransjer for millioner av kroner.

Watec Solutions har gjennom flere år vært med på utviklingen av et fantastisk nanoteknologisk overflatebehandlingsmiddel med en rekke fordeler. Det er med dette høyteknologiske, kjemiske produktet at Watec Solutions har hjulpet entreprenører, eiendomsforvaltere og offshoreaktører med å beskytte materialer som lett kan få stor skade dersom det blir utsatt for store mengder vann over tid. Ved å behandle betong og lass tidlig i byggefasen kan man unngå at mineraler fra betongen renner på glassene og skaper varige problemer med renhold i senere tid.

Produktene vi produserer er basert på silisium, og er designet for å beskytte materiell og maling fra falming, Uv-A og Uv-B strålinger, så vel som vann og oksygengass. Når malingen er påført skipsskrog, fasader eller glass vil materialet være beskyttet mot korrosjon, falming og skadelige mineraler etter påføring. Dette sparer både tid, penger og miljøet.